The Canadian Guitar Forum banner
21 - 40 of 44 Posts
Potrzebuję pomocy w rozwiązaniu problemu, interesuje mnie Strat plus w ogłoszeniach, ale nie mogę wysyłać wiadomości/odpowiadać ani wyrażać swojego zainteresowania.
Wygląda na to, że mój profil jest ograniczony?
Czy ktoś może zobaczyć dlaczego?
Z góry dziękuję za pomoc, chłopaki!
Z szacunkiem, zasady powinny być łatwiejsze do znalezienia na tej stronie, znalazłem to, czego potrzebowałem na Reddicie i widzę wielu innych szukających tych samych informacji na innych stronach, aby z tego skorzystać.

Jestem członkiem od jakiegoś czasu, ale nie publikowałem postów i nie jestem pewien, czy ktoś chce ode mnie 25, skoro nie mam za wiele do powiedzenia! Powiedziawszy to, @davetcan, jeśli to widzisz, jutro będę w Londynie i chciałbym zobaczyć Twój HD-28V. Możesz wysłać mi wiadomość na dkleined@gmail.com Dzięki!
Właśnie to zobaczyłem i wysłałem Ci e-mail.

• Like
Reactions: greco
Ostatecznie udało mi się skontaktować z kupującym, ale szczerze mówiąc, gdybym sprzedawał instrument, miałbym nadzieję, że każdy mógłby się ze mną skontaktować, zwłaszcza jeśli byłbym płacącym członkiem. Rozumiem ograniczenie strony sprzedażowej dla oszustów, ale kupujący powinni być w porządku. Bez pieniędzy, bez gitary!

Ostatecznie udało mi się skontaktować ze sprzedającym, ale szczerze mówiąc, gdybym sprzedawał instrument, miałbym nadzieję, że każdy mógłby się ze mną skontaktować, zwłaszcza jeśli byłbym płacącym członkiem. Rozumiem ograniczanie strony sprzedażowej dla oszustów, ale kupujący powinni być w porządku. Bez pieniędzy, bez gitary!
Czy nadal zgadzałbyś się na luźniejsze zasady, gdyby oszust próbował się z Tobą skontaktować? Zasady mają na celu ochronę użytkowników. Jeśli chcesz Dzikiego Zachodu, publikuj na Kijiji lub FB.

Czy nadal zgadzałbyś się na poluzowanie zasad, gdyby próbował się z Tobą skontaktować oszust? Zasady służą ochronie użytkowników. Jeśli chcesz Dzikiego Zachodu, publikuj na Kijiji lub FB.
Nie jestem pewien, czy jest wielkie bezpieczeństwo, jeśli każdy może po prostu kupić sobie wejście członkostwem za kilka dolarów. Nie jest to coś, do czego mam wielką pasję, ale chętnie zaangażuję się i popracuję nad moimi 25 postami :)

Nie jestem pewien, czy jest duże bezpieczeństwo, jeśli każdy może po prostu kupić sobie wejście za kilka dolarów. Nie jest to coś, czym jestem pasjonatem, ale chętnie zaangażuję się i popracuję nad moimi 25 postami :)
Jeśli oszust nie chce opublikować 25 postów za darmo, aby wysłać komuś wiadomość, skąd wiesz, że zapłaciłby za to prawdziwe pieniądze? Nie, to nie jest bezpieczeństwo, ale jest to zaskakująco skuteczny środek odstraszający. Tylko mówię.

Jeśli jeszcze tego nie powiedziano, nikogo to nie obchodzi (oburzeni nowicjusze powinni przeczytać to uważnie, dwa razy). Zasady się nie zmienią tylko dlatego, że dołączy jakiś Ted Nugent-wannabe z Dog River Saskatchewan i będzie chciał kupić pedał. To jakby dołączyć do Legii i narzekać, że nie można grać w rzutki w Dzień Pamięci. Weź się w garść i przestrzegaj zasad, znajdź obejście lub idź dalej (zaufaj mi, przetrwamy to).

Jeśli jeszcze tego nie powiedziano, nikogo to nie obchodzi (oburzeni nowicjusze powinni przeczytać to uważnie, dwa razy). Zasady się nie zmienią tylko dlatego, że jakiś naśladowca Teda Nugenta z Dog River w Saskatchewan dołączy i będzie chciał kupić pedał. To jakby dołączyć do Legionu i narzekać, że nie można grać w rzutki w Dzień Pamięci. Weź się w garść i przestrzegaj zasad, znajdź obejście lub idź dalej (uwierz mi, przetrwamy to).
lol to jest śmieszne

Jeśli jeszcze tego nie powiedziano, nikogo to nie obchodzi (oburzeni nowicjusze powinni przeczytać to uważnie, dwa razy). Zasady się nie zmienią tylko dlatego, że dołączy jakiś naśladowca Teda Nugenta z Dog River Saskatchewan i będzie chciał kupić pedał. To jak dołączenie do Legionu i narzekanie, że nie można grać w rzutki w Dzień Pamięci. Weź się w garść i przestrzegaj zasad, znajdź obejście lub idź dalej (zaufaj mi, przetrwamy to).
Zasada 25 postów jest bez znaczenia, jeśli można ją ominąć, płacąc kilka dolarów za członkostwo. Niemniej jednak nie mam lepszego rozwiązania.

Z całym szacunkiem, zasady powinny być łatwiejsze do znalezienia na tej stronie, znalazłem to, czego potrzebowałem na Reddicie i widzę wielu innych szukających tych samych informacji na innych stronach, aby tego użyć.
Zasady są w porządku, tylko przez chwilę nie mogłem ich znaleźć, nawigując z części marketplace. Rozumiem 😊 Nie jestem zbyt dobry w technologii, ale jestem dobry w kolekcjonowaniu gitar lol i przeczytałem kilka interesujących rzeczy

21 - 40 of 44 Posts