The Canadian Guitar Forum banner

Limitowana edycja Bvlgari Stratocaster na 70. rocznicę

1.7K views 16 replies 4 participants last post by  msandalis  
#1 · (Edited)
CA$4,500.00

Check price

Moncton, New Brunswick

Cześć wszystkim!

Zamówiłem dwa gitary CS w 2024 roku, ale niestety, jedna naprawdę musi odejść. Mam wszystkie oryginalne opakowania do wysyłki, tak jak je otrzymałem 2 tygodnie temu.

Jest wspaniała, pięknie brzmi i gra. Wyprodukowano tylko 70 sztuk (#8) (tylko gitara, bez zegarka).

+Wysyłka zostanie obliczona w momencie oferty i w zależności od tego, jak chcesz ją wysłać.

Dzięki za uwagę i miłego dnia.

Od Fendera
Limitowana edycja Bvlgari Stratocaster® świętuje 70. rocznicę powstania instrumentu, umiejętnie obejmując pomysłowe, a zarazem nostalgiczne podejście do designu, zaprezentowane w limitowanej edycji Bvlgari Aluminum GMT x Fender Watch. Od kwintesencji połowy lat 50. Wide-Fade Chocolate 2-Color Sunburst lakieru, po klonową szyjkę ciętą ćwiartkowo i płaską, laminowaną podstrunnicę z palisandru, ta gitara podkreśla niektóre z najbardziej poszukiwanych i godnych uwagi cech Strat® z „złotej ery”. Bezpośrednio montowane przetworniki Custom Shop Hand-Wound ’54 Strat® i unikalnie ukształtowana, jednowarstwowa, pergaminowa płytka ochronna zapewniają bardziej nowoczesne wzory — odzwierciedlając esencję współpracy Bvlgari z zegarkiem, wywołując poczucie odświeżającej nowej estetyki z ponadczasowym wyglądem i odczuciem.

Dodatkowe funkcje premium obejmują lakier NOS, 2-częściowy korpus z wyselekcjonowanego jesionu z mimośrodowym szwem, kształt tyłu 07/54 Soft "V", promień Vintage Compound 7,25” do 9,5" (184 mm do 241 mm), 21 progów medium vintage (47095), nowoczesne okablowanie Stratocaster®, 5-pozycyjny przełącznik, Custom Shop Vintage Synchronized Tremolo, klucze w stylu vintage, kościana nakrętka, drzewko strunowe, niestandardowa grawerowana płytka szyi Bvlgari, luksusowy futerał i certyfikat autentyczności.

Nie szukam wymiany, ale nie poczuję się urażony, jeśli zechcesz mi coś zaproponować.

You have insufficient privileges to reply here.